Nové zimní číslo zpravodaje Graham & Doddsville

V uplynulých dnech vyšlo nové zimní číslo zpravodaje Graham & Doddsville (zde), které je jako vždy plné zajímavých rozhovorů s předními value investory o jejich prvních zkušenostech s investováním, o zakládání jejich vlastních fondů či o jejich investiční strategii. V aktuálním čísle najdete rozhovory s lidmi z Kingstown Capital Management, Ariel Investments, ValorBridge Partners, Sycale Advisors či Studness Capital Management. V neposlední řadě jsou zde rozebrány tři investiční příležitosti studentů Columbia Business School, a to Foot Locker (FL) – short, Axalta Coating Systems Ltd. (AXTA) – long a Cardtronics (CATM) – short.


Co je zpravodaj Graham & Doddsville?

Zpravodaj Graham & Doddsville je časopis studentů Columbia Business School o investování. Columbia Business School je spojena s kořeny value investování. Přednášel zde otec value investování Benjamin Graham a absolvovala zde řada vynikajících investorů v čele s Warrenem Buffettem, Mariem Gabellim, Leonem Coopermanem, Chuckem Roycem, Paulem Sonkinem či Williamem von Muefflingem. Zpravodaj vychází třikrát do roka a obsahuje rozhovory se známými value investory. Zároveň přináší několik zajímavých investičních příležitostí, které identifikovali studenti Columbia Business School.

Tip: Starší čísla zpravodaje je možné nalézt zde. Seznam významných value investorů a odkazy na jejich portfolia naleznete v rubrice Value investoři -> Seznam value investorů.