Nové vydání newsletteru Graham & Doddsville (zima 2022)

Studenti Columbia Business School, alma mater Warrena Buffetta a patrně nejznámější univerzita na světě vyučující value investování, zveřejnili nové číslo newsletteru Graham & Doddsville.

Naleznete v něm rozhovor s Jacobem Rubinem, zakladatelem Philosophy Capital Management, s nímž studenti rozebrali jeho přístup k value investování, investiční chyby, investice do akcií Bombardier či Danaos, investiční příležitosti a jiná témata. Dalším hostem byl Connor Haley, zakladatel Alta Fox Capital Management, který hovořil o investorech, kteří na něj měli největší vliv, investiční strategii fondu, procesu hledání investičních příležitostí, akciích Collectors Universe a Enlabs AB či o alokaci kapitálu. V neposlední řadě zde naleznete rozhovor s Chrisem Bloomstranem z fondu Semper Augustus o jeho investičním přístupu, hledání příležitostí či rozhodování o velikosti pozic v portfoliu.

I tentokrát v newsletteru naleznete investiční nápady studentů Columbia Business School, a to akcie společnosti Contemporary Amperex Technology Ltd. (300750.SZ) či Planet Fitness, Inc. (NYSE: PLNT).

Kompletní newsletter naleznete ZDE.

Amperex technology 12_2022
Planet Fitness 12_2022