Kniha Investice do akcií – Základy value investování je konečně na světě

Jsem rád, že můžu konečně oznámit vydání své první knihy s názvem Investice do akcií – Základy value investování. Její vstup na knižní trh nebyl věru jednoduchý. Bez podpory mé rodiny a přátel by se patrně nikdy neuskutečnil. Tímto jim patří velký dík!

Něco málo o knize

Kniha je určena všem dlouhodobým investorům, kteří by rádi využili zajímavý výnosový potenciál akcií, ale zároveň nechtějí podstupovat příliš velké riziko. Jakožto relativně konzervativní investor jsem sám dlouho hledal vhodný investiční přístup, který by vyhovoval mému temperamentu a rizikovému profilu. Mé hledání skončilo, jakmile jsem objevil value investování. Tento unikátní investiční přístup, který Benjamin Graham představil světu již před více než osmdesáti lety, a který následně dále rozvíjeli a praktikovali jeho následovníci (např. Warren Buffett, Walter Schloss, bratři Kahnové, Bill Ruane, Seth Klarman, Prem Watsa, David Einhorn a řada dalších), by dle mého názoru mohl vyhovovat celé řadě Čechů. Jsme národem konzervativních investorů a value investiční přístup by nám proto mohl být blízký.

Pokud tedy (podobně jako já v minulosti) stále hledáte smysluplný, logický a relativně konzervativní investiční přístup, s jehož pomocí lze investovat na akciových trzích, potom by tato kniha mohla být určena právě Vám. Posuďte sami!

Detailní popis knihy naleznete ZDE, obsah knihy pak ZDE.

 

Investice do akcií základy value investování 3D2