Nové vydání newsletteru Graham & Doddsville (zima 2023)

Studenti Columbia Business School, alma mater Warrena Buffetta a patrně nejznámější univerzita na světě vyučující value investování, zveřejnili nové číslo newsletteru Graham & Doddsville.

Naleznete v něm rozhovor s Michaelem Maronem a Johnem Rolfem z Crescent Rock Capital, s nimiž studenti rozebrali jejich pozice v KBR Inc, Gerresheimer AG, Melrose Industries a Sanken Electric. Dalšími hosty byli Ric Dillon, Jenny Hubbard a Brian Hilderbrand z VELA Investment Management. Řeč byla o jejich investiční filosofii a akciích BWXT Technologies, Casey’s General Stores a Kirby Corp.. V neposlední řadě zde naleznete rozhovor s Yaronem Naymarkem1 Main Capital o jeho investičním procesu a akciích Dentalcorp, IWG a Limbach. Závěrem se dočtete o value investičním přístupu Kevina Fogarty a Kevina Nicholse z Value Creators Capital a o jejich investicích do firem AMETEK a Copar.

I tentokrát v newsletteru naleznete investiční nápady studentů Columbia Business School, a to akcie společnosti Lithia Motors (NYSE: LAD), Paypal Holdings, Inc (NYSE: PYPL) či Vertiv Holdings Co (NYSE:VRT).

Kompletní newsletter naleznete ZDE.

Lithia Motors 12_2023
Paypal 12_2023
Vertiv 12_2023