Nové vydání newsletteru Graham & Doddsville (jaro 2021)

Studenti Columbia Business School, alma mater Warrena Buffetta a patrně nejznámější univerzita na světě vyučující value investování, zveřejnili nové číslo newsletteru Graham & Doddsville.

Naleznete v něm rozhovor se zakladatelem fondu Bares Capital Management Brianem Baresem, s nímž autoři rozebrali jeho investiční přístup, fundamentální analýzu či jeho zkušenosti se založením vlastního fondu. Bares se zaměřuje při hledání investičních příležitostí primárně na pochopení firmy a na kvalitu managementu. Dalším z dotazovaných byl Sean Stannard-Stockton z Ensemble Capital Management, který hovořil o Vennově diagramu investování, který se zaměřuje na překryv mezi managementem, konkurenční výhodou a předvídatelností. Sean dále hovořil o akciích Mastercard či Time Warner. V neposlední řadě zde naleznete rozhovor s Danem Rasmussenem z Verdad Advisors o value investování v oblasti small-cap akcií.

I tentokrát v newsletteru naleznete investiční nápady studentů Columbia Business School, a to akcie společnosti Dolby (DLB) či Angi (ANGI).

Kompletní newsletter naleznete ZDE.

Cena Dolby 5_2021
Cena Angi 5_2021