Akcie Rolls-Royce nabízí asymetrický poměr výnos/riziko, tvrdí GreenWood Investors

Value investiční společnost GreenWood Investors zveřejňuje čas od času na svých internetových stránkách analýzy vybraných společností, které drží v portfoliu (ZDE). Analýzy (po registraci zdarma) jsou volně dostupné všem zájemcům. Naleznete zde analýzy firem jako je Exor, TripAdvisor, TIM, Bollore, Ferrari, FlyBe, FCA, Renault a další.

Před několika dny zveřejnila firma update analýzy jednoho z největších výrobců leteckým motorů na světě – firmy Rolls Royce (RR/ LN). V GreenWood Investors jsou přesvědčeni, že akcie Rolls Royce nabízí velmi zajímavý asymetrický poměr výnos/riziko. Pokud se tedy zajímáte o akcie z leteckého průmyslu, potom neváhejte do analýzy nahlédnout. Stručné shrnutí naleznete na prvních dvou stranách dokumentu.

Kompletní analýza je potom dostupná ZDE.

Rolls Royce oceneni GreenWood
Trzni cena Rolls Royce

Upozornění: Výše uvedené názory by v žádném případě neměly být vnímány jako doporučení k nákupu či prodeji! Autor webu v době psaní článku nevlastní žádné akcie společnosti Rolls-Royce (RR/ LN). Autor webu nepřebírá žádnou odpovědnost za škodu způsobenou použitím tohoto textu nebo informací v něm obsažených. Každý investor je povinen přijmout vlastní informované rozhodnutí o vhodnosti každé investice. Investiční nástroje uvedené v textu nemusí být vhodné pro všechny investory. Minulá výkonnost investičních nástrojů nezaručuje výkonnost budoucí. Očekávaná budoucí výkonnost je založena na předpokladech, které nemusí nastat.